fbpx

Când spui pictură, spui Pablo Picasso, Dali sau Cezzane.

Pablo Picasso spunea că „fiecare copil este un artist. Problema este cum să rămână un artist și după ce va crește”, iar Cezzane îndrăznea să-și destăinuie pasiunea printr-un citat care avea să dăinuie peste secole: „Sunt două lucruri importante la un pictor, ochii și mintea; fiecare din ele trebuie să îl ajute pe celelălt.”

Tot el poate ți-ar spune că bucuria pe care o simți, atât ca pictor cât și ca privitor, în faţa unei pânze proaspăt pictate îţi așterne cu o candoare pe care numai acest hobby ți-o poate așterne, o lume sensibilă, plină de expresivitate și creativitate.

Știința din spatele creării formelor, dozarea culorilor în relaţie cu forma pentru a obţine armonie sau tensiune te pot ajuta să te descarcarci de stres, să înveți să îți exprimi emoțiile si  sentimentele.

Atenția la detalii, exprimarea liberă dar și dezvolatarea simțului estetic pot fi un câștig în urma practicării acestui hobby.

Ca și celelalte cursuri, cursurile de pictură sunt disponibile doar la cerere.Pentru informații suplimentare contactează-ne aici.

0741093755