fbpx
Email Telefon Whatsapp

Cursuri engleză Bacău

Dacă ești în căutarea unui curs de limba engleză în Bacău te așteptăm la English School, o scoală cu peste 13 ani de experiență în predarea limbii engleze, acreditată Cambridge.

Cursuri pentru copii

Copiii deprind o a doua limbă în mod natural dacă aceasta le este predată la timp, dezvoltându-și odată cu parcurgea ei și personalitatea, temperamentul sau abilităţile de comunicare

Cursuri pentru companii

Fie că sunteţi o companie multinaţională sau o mică afacere de familie, abordarea English School în privinţa training-ului pentru limbi străine își propune să vă sporească capacitatea de a vă exprima şi specializa în limba engleză.

Cursuri pentru adolescenți

Examenele Cambridge sunt recunoscute de peste 15 000 instituţii şi universităţi din toată lumea și pot fi echivalente pentru proba de engleză.

Povestea noastră

Am plecat la drum în anul 2009 și am creat o școală de predare al limbii engleze unde perseverența și seriozitatea să primeze. Acestea sunt în continuare valorile de bază după care funcționăm, ne alegem colegii și ne tratăm clienții.

Cursuri pentru adulți

Odată cu globalizarea avem nevoie de o limbă universală. Limba engleză, fiind una dintre cele mai vorbite limbi din lume, mai ales ca și a doua limbă după cea maternă, este cea mai recomandată.

Tabăra de Limba Engleză pentru Copii 2022

Vara aceasta copilul tău are ocazia de a participa la tabăra English School ce va avea loc în Moeciu de Sus. Noi am pregătit multe activități distractive în limba engleză.

Cursuri de engleză pentru toate vârstele

Contactează-ne pentru a primi mai multe detalii.