fbpx
Email Telefon Whatsapp

Despre noi

English School este reprezentată de centrul de limba engleză cu sediul deschis în Bacău care are în prezent peste 500 de cursanți, copii și adulți. Avem peste 12 ani de experiență în domeniu.

Cursurile de limba engleză au ca scop familiarizarea cursanților cu modul de pregatire în stil britanic în vederea socializării și crearea independenței individuale, întărirea cunoștințelor care pun accent pe conversație, pronunție și vocabular, combinarea activităților individuale cu cele în perechi și în grup, dezvoltarea abilităților de comunicare ale elevilor, a încrederii în sine, a spiritului de lucru în echipă și al respectului pentru opiniile altora.

Fie ca ești începător, avansat sau nu ai deloc noțiuni de limba ENGLEZĂ, noi îți punem la dispoziție materialele și metodele care te ajută să obții eficientizarea maximă a muncii tale de pregătire. Astfel poți alege nivelul de pregătire și modul de participare la curs.

Oferim cursuri pregătitoare în vederea susținerii examenelor Cambridge, structurate pe module de lucru. Un modul durează 4 luni cu câte 2/3 ore de lucru pe săptămână. Se lucrează numai pe manuale Cambridge, simulările de examene făcându-se tot pe teste Cambridge, urmărindu-se dezvoltarea celor 4 componente lingvistice.

Centrul nostru este unul flexibil, care dorește să răspundă tuturor cerințelor și nevoilor de a învăța aceasta limbă. Cursurile pornesc chiar de la vârste fragede (4 ani) și ajung până la cursuri de pregătire pentru cele mai complexe și dificile examene de atestare limbă.

Având în vedere că România este o țară care face parte din UE, iar dialogul din cadrul UE se face preponderent în limba engleză, vă invităm să învățați întru-un timp relativ scurt (4 luni cu 2/3 ore/săptămână), să purtați o conversație uzuală care vă ajută să vă exprimați mai ușor într-o limbă străină.

Vă așteptăm să descoperiți un alt mod de lucru și conversație în stil britanic și să trăiți experiența unui examen internațional.

Săli de curs

Sălile de curs sunt dotate cu:

  • whiteboard;
  • smart board,
  • video proiector;
  • sistem audio;
  • acces la Internet.
Recomandă