fbpx

English School este reprezentata de centrul de limba engleza cu sediul deschis in Bacau care are in prezent peste 200 de cursanti, copii si adulti. Avem peste 10 ani de experiență în domeniu.

Cursurile de limba engleză au ca scop familiarizarea cursantilor cu modul de pregatire in stil britanic in vederea socializarii si crearea independentei individuale, intarirea cunostintelor care pun accent pe conversatie, pronuntie si vocabular, combinarea activitatilor individuale cu cele in perechi si in grup, dezvoltarea abilitatilor de comunicare ale elevilor, a increderii in sine, a spiritului de lucru in echipa si al respectului pentru opiniile altora.

Fie ca esti incepator, avansat sau nu ai deloc notiuni de limba ENGLEZA, noi iti punem la dispozitie materialele si metodele care te ajuta sa obtii eficientizarea maxima a muncii tale de pregatire. Astfel poti alege nivelul de pregatire si modul de participare la curs.

Oferim cursuri pregatitoare in vederea sustinerii examenelor Cambridge, structurate pe module de lucru. Un modul dureaza 4 luni cu cate 2/3 ore de lucru pe saptamana. Se lucreaza numai pe manuale Cambridge, simularile de examene facandu-se tot pe teste Cambridge, urmarindu-se dezvoltarea celor 4 componente lingvistice.

Centrul nostru este unul flexibil, care doreste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de a invata aceasta limba. Cursurile pornesc chiar de la varste fragede (4 ani) si ajung pana la cursuri de pregatire pentru cele mai complexe si dificile examene de atestare limba.

Avand in vedere ca Romania este o tara care face parte din UE, iar dialogul din cadrul UE se face preponderent in limba engleza, va invitam sa invatati intru-un timp relativ scurt (4 luni cu 2/3 ore/saptamana), sa purtati o conversatie uzuala care va ajuta sa va exprimati mai usor intr-o limba staina.

Va asteptam sa descoperiti un alt mod de lucru si conversatie in stil britanic si sa traiti experienta unui examen international.

Sali de curs

Sali de curs sunt dotate cu:

  • whiteboard;
  • smart board,
  • video proiector;
  • sistem audio;
  • acces la Internet.

Profesori Bacau:
Lb. engleza: Andreea Sociu, Otilia Munteanu, Adriana Preotu, Catalina Diaconu, Mihaela Pantiru;
Lb. franceza: Mihaela Pantiru;
Lb. spaniola: Andreea Sociu;

0741093755