fbpx
Email Telefon Whatsapp

Engleza afaceri

Limba engleza a devenit una dintre cele mai vorbite limbi straine din lume si cea mai importanta din punct de vedere al comunicarii in afaceri.

Pentru a ajuta companiile din România să își crească vânzările încheiate prin intermediul limbii engleze și pentru a-și eficientiza procese desfășurate în engleză cum ar fi susținerea unei întâlniri, realizarea unei negocieri, comunicarea unui mesaj față în față sau telefonic, scrierea unui e-mail, raport, memo, am creat programe de training complexe de pregătire în domeniul limbii engleze.

Recomandarea programului de training are loc pe baza testului de plasament și a analizei necesităților.

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri pregătirea poate avea loc fie la sediul organizației (birou mobil), fie la sediul nostru.

Aceste cursuri:
– au loc pe baza unui manual adecvat;
– îmbunătățesc abilitățile de limbă (gramatică, vocabular, vorbire, scriere, citire și ascultare).
– se concentrează pe nevoi de limbă specifice domeniului dvs.;
– conțin teste de evaluare a progresului la intervale regulate.

Fie că sunteţi o companie multinaţională sau o mică afacere de familie, abordarea English School în privinţa training-ului pentru limbi străine vă va spori capacitatea de a vă exprima şi specializa în limba dorită.

Vă invităm să învățați într-un timp relativ scurt să purtați o conversație uzuală care vă ajută să vă exprimați mai usor într-o limbă străină.

Recomandă