fbpx
Email Telefon Whatsapp

Engleza generala

English School se adreseaza tuturor vârstelor şi nivelurilor de engleză, de la copii până la adulţi şi de la începători până la avansaţi. Constituirea grupelor se face după o testare initiala, în funcţie de nivelul de engleză şi vârstă.

English School vine în sprijinul cursanţilor cu o programa personalizată, bazată pe nevoie specifice. Astfel, cu ajutorul materialelor de studiu recunoscute internaţional şi prin implicarea trainerilor noştri experimentaţi, reuşim să construim un cadru adecvat oferind şedinţe interactive, deosebit de plăcute.

Pentru a putea stabili nivelul de pregatire exista un test initial de aproximativ 30 minute pentru a putea fi incadrat in intr-unul din cele 5 niveluri.

Cele 5 niveluri sunt:

  1. Nivelul A1/A2 – un nivel elementar in care cursantul este capabil sa să întrebe și să răspundă la întrebări simple, să înțeleagă anunțuri și instrucțiuni clare si sa isi exprime opinia in legatura cu un subiect citit sau auzit.
  2. Nivelul B1 – un nivel pre-intermediar prin care cursantul isi poate imbunatati abilitatile lingvistice in situatii practice de zi cu zi si sa  poata intelege fara dificultate texte despre locuri, timpuri, activitati, calatorii, mediul inconjurator;
  3. Nivelul B2 – un nivel intermediar prin care cursantul reuseste sa se exprime fara greutate in situatii de viata autentice si diferite, cu un limbaj bogat; sa foloseasca spontan elementele de gramatica;
  4. Nivelul C1 – un nivel superior intermediar prin care cursantul va putea folosi constructii gramaticale complexe, va putea face redactari, traduceri si retroversiuni complexe si va putea conversa fluent si corect pe teme variate.
  5. Nivelul C2. – un nivel avansat prin care cursantul va putea  citi cu usurinta un text complex; va putea participa fara efort la orice fel de conversatie, exprimandu-se corect si nuantat; va putea scrie texte clare, cursive, pe teme variate.

Cursurile pe care English School le ofera sunt cursuri de pregătire, adică pe parcursul lor, cursantul, viitorul candidat, susţine diferite teste pe tipicul şi modelul examenelor propriu-zise.

La English School, stii de la inceput cat investesti in viitorul tau.

Platesti doar cursurile, fara alte taxe ulterioare. In plus, ai garantia unei pregatiri solide si complete.

Vino sa obtii nu doar o diploma, ci mai ales cunostintele care te vor face mai bun!

Recomandă