fbpx

Vara este vedeta celor 4 surori anotimpuri, așa că suntem îndreptățiți să o iubim cu toții. Însă cel mai mult o iubesc copiii pentru că le oferă prilejul de a se distra cât e ziua de lungă, mai ales după această perioadă în care întâlnirile dintre ei au fost limitate. De aceea, am creat și pentru această vară o experiență memorabilă sub numele English Summer School: distracție și învățare, toate sub același acoperiș.

Ca în fiecare an avem săptămâni tematice de lucru, deci promitem multă creativitate la orele noastre de curs predate exclusiv în limba engleză. Ne-am propus să petrecem cât mai mult învățând prin joacă, motiv pentru care English Summer School durează 9 săptămâni magice.

Am pregătit activități de interior, organizate în sala de curs, dar și de exterior, în parc și multe alte surprize pe care le vom dezvălui la momentul respectiv pentru că de, de aceea se numesc surprize!

Școala de vară – ENGLISH SUMMER SCHOOL

În fiecare săptămână vor avea loc: ateliere de creație (pictură, decupaje, modelaj, face and textile painting), crafting și origami, teatru și jocuri de rol, ateliere culinare, experimente de interior și exterior, public speaking, activități outdoor și vizite surpriză săptămânale.

 1. Saptamana 28 – 2 iulie: Stories Week: discover and create your own stories
 2. Saptamana 5 – 9 iulie: Pirates Week 
 3. Saptamana 12 – 16 iulie: All about the Dinosaurs Week
 4. Saptamana 19 – 23 iulie: Young Explorers’ Week –  The World Around Us
 5. Saptamana 26 – 30 iulie: The Outer Space Week
 6. Saptamana 2 – 6 august: Super Heroes and Secret Spies Week
 7. Saptamana 9 – 13 august: Art and Artists Week
 8. Saptamana 16 – 20 august: UK and USA, History Week

Toate activitățile vor fi în limba engleză și săptămânal va avea loc 1 oră de limba germană pentru începători, astfel încât copiii să fie deschiși la auzul altor limbi străine.

De ce să îți înscrii copilul la English Summer School?

 • Avem o perioadă lungă de predare exclusiv în limba engleză la școala noastră de vară din Bacău, cu perioada de desfășurare din iunie până în august,
 • Nu ne plictisim deloc, alternând activitățile în interior sau exterior: în parc sau în vizită la partenerii noștri,
 • Programul este adaptat rutinei zilnice a copiilor, și anume 9:00-13:00 (centrul se deschide la 8:30)

Pret: 250 lei/ săptămână;

Fiecare copil își poate alege o săptămână/ două/ trei/ toate, 🙂 în funcție de concedii și programul fiecărei familii. Iar pentru cei ce aleg să petreacă mai multe săptămâni alături de noi oferim și discount: 10% la înscrierea la 5 săptămâni / 20% la înscrierea la 6 – 9 săptămâni.

Locurile sunt limitate.

Vezi cum a fost la English Summer School în anii trecuți:

 

0741093755