fbpx

A veniiiit vara! Și pentru că nu mai durează mult și se termină și școala, dorim să îți propunem pentru lunile iulie și august câteva activități ce cu siguranță vor fi pe placul copilului tău! 😉

Am conceput două programe: Story Time și Cambridge Preparation. Fiecare program va avea 2 sesiuni pe săptămână, iar cursul este conceput în așa fel încât să corespundă nivelurilor diferite ale cursanților, iar lecțiile se vor desfășura online, în Clasa Virtuală de pe Zoom.

Iar pentru copilașii care doresc să petreacă alături de noi 1,5 h în aer liber vă propunem: Summer time in the park. Astfel, vinerea de la ora 9:30 la ora 11:00 vom face activități în aer liber și multe jocuri distractive. Toate în limba engleză!

În această perioadă, în care majoritatea dintre noi am fost nevoiți să ne mutăm activitatea online, profesorii noștri s-au adaptat foarte ușor și au căpătat o experiență considerabilă în predarea cursurilor de engleză în format online. Contextul actual a completat metodele de predare online, iar experiențele din această perioadă au fost un element important în conturarea noii oferte de cursuri pentru perioada verii.

În timpul cursurilor online accentul este pus pe dezvoltarea abilităților de comunicare, pe consolidarea cunoștințelor de vocabular și pe structurarea noțiunilor de gramatică, astfel că la finalul perioadei de curs copilul tău va putea să se exprime cu încredere în limba engleză.

Story Time

Informații despre cursul Story Time:

Nivel: De la Elementary la Advanced

Vârstă: 5-7 ani, 7-9 ani

Luni, Miercuri: 9.30 – 11.00

În fiecare săptămână vom avea câte o poveste ce o vom citi și o vom povesti, în engleză, în două sesiuni diferite, de câte 1,5 h fiecare (9:30 – 11:00). Acest curs dorește să dezvolte încrederea în citirea și pronunția cuvintelor în limba engleză și să dezvolte astfel abilitățile de citire ale copilului.

Fiecare copil poate participa la toate săptămânile, dar aveți și posibilitatea să puteți combina săptămânile ținând cont de tipul activităților, mai exact, puteți alege o singură săptămână sau pe sărite, în funcție de tema care este pe placul copilului, dar și în funcție de concedii și programul fiecărei familii.

1. Săptămâna 29 iunie – 3 iulie

2. Săptămâna 6 – 10 iulie

3. Săptămâna 13– 17 iulie

4. Săptămâna 20 – 24 iulie

5. Săptămâna 27 – 31 iulie

6. Săptămâna 3 – 7 august

7. Săptămâna 10 – 14 august

8. Săptămâna 17 – 21 august

9. Săptămâna 24 – 28 august

Știm că este dificil să vă împărțiți timpul și atenția între serviciu și siguranța copilului dumneavoastră. Pe lângă avantajele directe pe care copilul le are din participarea la Online English Summer School 2020, dumneavoastră vă veți putea desfășura activitatea lipsiți de griji, știind că beneficiază de activități educative și distractive adaptate nevoilor vârstei lui și care să-i facă vacanța mai interesantă.

Costul este, credem noi, adaptat oricăror venituri: 60 ron săptămânal. Pentru a prinde loc în perioada dorită și pentru a afla mai multe detalii, ne poți contacta: telefonic la 0741093755 sau prin e-mail la office@ english-school.ro.

Cambridge Preparation

Informații despre cursul Cambridge Preparation:

Nivel: De la Elementary la Advanced

Vârstă: 7-9 ani, 9-11 ani, 11-13 ani (YLE, KET, PET)

Marti, Joi: 9,30 – 11.00

Anul acesta te invităm să petreci vara cu folos, participând online la cursul intensiv pentru pregătirea testului de limba engleză Cambridge.

Cursul își propune să îi ajută pe copii să se familiarizeze cu probele care alcătuiesc testul Cambridge (Listening, Reading, Speaking, Writing), să îi stimuleze să își îmbunătățească abilitățile de vorbire, scriere și de ascultare și să îți perfecționeze gramatica și vocabularul, pentru a trece testul Cambridge fără nicio emotie.

Profesorii noștri le oferă cursanților sfaturi utile cu privire la modul în care trebuie să se comporte în timpul probelor de examen, iar la finalul cursului, vom organiza o simulare online a examenului. Cursanții vor susține un test online pentru a se familiariza cu atmosfera de examen, iar profesorul va evalua nivelul la care aceștia se află.

Cursul online pentru pregătirea testului Cambridge de limba engleză ii ajută pe copii să se pregătească pentru activarea în domenii în care limba engleză se folosește la nivel avansat.

Costul pentru acest curs este tot de 60 ron săptămânal. Pentru a prinde loc în perioada dorită și pentru a afla mai multe detalii, ne poți contacta: telefonic la 0741093755 sau prin e-mail la office@ english-school.ro.

0741093755