fbpx
Email Telefon Whatsapp

Cursuri de engleză pentru copii în Bacău

Despre viitorul copiilor noștri am putea vorbi la nesfârșit. Deși fiecare materie învățată la școală are rolul ei în maturizarea corectă a informațiilor pe care le va poseda copilul, nici una nu e mai importantă decât cunoașterea unei alte limbi decât cea maternă, și de preferat limba engleză, aceasta fiind una din limbile universale prin care comunicăm la nivel global.

Copiii deprind o a doua limbă în mod natural dacă aceasta le este predată la timp, dezvoltându-și odată cu parcurgea ei și personalitatea, temperamentul sau abilităţile de comunicare, motiv pentru care în această etapă lucrăm și la motivația copilului, capacitatea lui de concentrare, abilitățile de relaționare dar nu în ultimă instanță și la încrederea în forțele propii.

Și ca să fim și mai eficienți folosim metoda de predare prin joc, copiii fiind mult mai atenți la acest instrument de învățare, incercand astfel suprasolicitarea lor.

Centrul nostru dorește să răspundă tuturor cerințelor și nevoilor de a învăța această limbă. Ca atare, sălile de curs sunt dotate cu

 • whiteboard
 • smartboard
 • videoproiector
 • sistem audio
 • acces la Internet.

Lucrăm cu materiale video și audio cum ar fi poveștile, cântecele pentru a crea un mediu feeric și propice învățarii prin joc pentru a experimenta și descoperi atât lucrul în echipă cât și mirajul din spatele acestei limbi.

Dacă dorești să îți înscrii copilul la cursurile noastre de engleză contactează-ne prin e-mail la office@english-school.ro sau dă-ne un telefon la 0741 093 755. Te poți înscrie și folosind formularul de mai jos:

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de e-mail (obligatorie)

  Subiectul mesajului

  Mesajul tău

  Recomandă