fbpx
Email Telefon Whatsapp

Cursuri de engleză pentru afaceri în Bacău

Limba engleză este una dintre cele mai vorbite limbi din lume. Ce nu știm însă este că limba engleză este cea mai importantă din punct de vedere al comunicării în afaceri.

 • Pentru a ajuta companiile din Bacău să își crească vânzările încheiate prin intermediul limbii engleze și pentru a-și eficientiza procese desfășurate în limba engleză cum ar fi susținerea unei întâlniri, realizarea unei negocieri, comunicarea unui mesaj față în față sau telefonic, redactarea unui e-mail, raport, memo, am creat programe de training complexe de pregătire în domeniul limbii engleze.

Recomandarea programului de training are loc pe baza testului de plasament și a analizei necesităților.

Aceste cursuri:

 • au loc pe baza unui manual adecvat;
 • îmbunătățesc abilitățile de limbă (gramatică, vocabular, vorbire, scriere, citire și ascultare)
 • se concentrează pe nevoi de limbă specifice domeniului dvs
 • conțin teste de evaluare a progresului la intervale regulate.

Fie că sunteţi o companie multinaţională sau o mică afacere de familie, abordarea English School în privinţa training-ului pentru limbi străine își propune să vă sporească capacitatea de a vă exprima şi specializa în limba engleză.

Pentru a veni în sprijinul oamenilor din companiile care activează la nivel internațional, pregătirea poate avea loc fie la sediul nostru, fie la sediul companiei prin programul  Mobile English Office.

Pentru detalii contactează-ne prin e-mail la office@english-school.ro sau dă-ne un telefon la 0741 093 755.

Cursurile au loc la sediul nostru de pe Str. Florilor, Nr. 10B. Te poți înscrie și folosind formularul de mai jos, iar noi te vom contacta:

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de e-mail (obligatorie)

  Subiectul mesajului

  Mesajul tău