fbpx
Email Telefon Whatsapp

Am plecat la drum în 2009 și am creat în Bacău o școală de predare a limbii engleze unde perseverența și seriozitatea primează.

Predăm engleza atât pentru amatori cât și pentru cei care vor să o cunoască la perfecțiune. Pentru cei din urmă oferim cursuri pregătitoare în vederea susținerii examenelor Cambridge, dar și pretestare cu ajutorul testelor trimise din UK.

Fiind centru acreditat și de pretestare Cambridge, am gândit cursurile structurate pe module de lucru. Un modul durează 4 luni cu câte 2/3 ore de lucru pe săptămână. Se lucrează numai pe manuale Cambridge, simulările de examene făcându-se tot pe teste Cambridge, urmărindu-se dezvoltarea celor 4 componente lingvistice. Noi o numim aria de expertiză.

Avem 3 săli de curs adaptate nevoilor celor care ne trec pragul, fie ei copii, adolescenți sau adulți. O grupă poate avea maxim 6 cursanți pentru a putea favoriza învățarea limbii engleze într-un ritm alert, punându-se accent pe conversație și învățare prin practică. Noi spunem că mizăm pe calitate, nu pe cantitate.

Am ales o locație centrală pentru a putea facilita accesul tuturor celor interesați să învețe această limbă minunată, și anume pe strada Florilor, nr.10 (in zona Adriatica). Astfel, din orice colț al Bacăului ne citești, tot atât timp vei face să ajungi la noi, suntem în buricul târgului. Noi o numim accesabilitate.

Misiune

Suntem statornici si neclintiți. Perseverența este crezul nostru și cu ajutorul ei ne dorim să fi reușit să creăm, împreună, un centru de limba engleză unde cu toții  avem de câștigat: unii să reușească să își împlinească visul de a studia în străinătate, alții să migreze în scop de muncă, iar noi să ne bucurăm de bucuria lor. Succesul este al nostru, al tuturor.

Viziune

Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai puternici. Viitorul aparține celor care știu să se adapteze, iar noi asta ne dorim: să ne reinventăm mereu pentru a putea contribui la succesul nostru, al tuturor.

Cursuri de engleză pentru toate vârstele

Contactează-ne pentru a primi mai multe detalii.