fbpx

Valori

Am plecat la drum în anul 2009 și am creat o școală de predare al limbii engleze unde perseverența și seriozitatea să primeze. Acestea sunt în continuare valorile de bază după care funcționăm, ne alegem colegii și ne tratăm clienții.

Am ales o locație centrală pentru a putea facilita accesul tuturor celor interesați să învețe această limbă minunată, și anume pe strada Florilor, nr.10 (in zona Adriatica). Atfel că, din orice colț al Bacăului ne citești, tot atât timp vei face să ajungi la noi, suntem în buricul târgului. Noi o numim accesabilitate.

Predăm engleza atât pentru amatori cât și pentru cei care vor să o cunoască la perfecțiune. Pentru cei din urmă oferim cursuri pregătitoare în vederea susținerii examenelor Cambridge, dar și pretestare cu ajutorul testelor trimise din Uk. Fiind centru acreditat și de pretestare Cambridge, am gândit cursurile structurate pe module de lucru. Un modul durează 4 luni cu câte 2/3 ore de lucru pe săptămână. Se lucrează numai pe manuale Cambridge, simulările de examene făcându-se tot pe teste Cambridge, urmărindu-se dezvoltarea celor 4 componente lingvistice. Noi o numim aria de expertiză.

Avem 3 săli de curs adaptate nevoilor celor care ne trec pragul, fie ei copiii, adolescenți sau adulți. O grupă poate avea maxim 6 cursanți pentru a putea favoriza învățarea limbii engleze într-un ritm alert, punându-se accent pe conversație și învățare prin practică. Noi spunem că mizăm pe calitate, nu pe cantitate.

Misiune

Suntem statornici si neclintiți. Perseverența este crezul nostru și cu ajutorul ei ne dorim să fi reușit să creăm, împreună, un centru de limba engleză unde cu toții  avem de câștigat: unii să reușească să își împlinească visul de a studia în străinătate, alții să migreze în scop de muncă, iar noi să ne bucurăm de bucuria lor. Succesul este al nostru, al tuturor.

Viziune

Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai puternici. Viitorul aparține celor care știu să se adapteze, iar noi asta ne dorim: să ne reinventăm mereu pentru a putea contribui la succesul nostru, al tuturor.

members

0741093755