fbpx
Email Telefon Whatsapp

Fii voluntar la English School Bacău!

English School Bacău recrutează voluntari

Te-ai întrebat vreodată de ce ai putea să fii voluntar? Oamenii aleg să facă voluntariat din motive variate. Pentru anumite persoane voluntariatul oferă șansa de a da ceva înapoi comunității sau de a face diferența pentru oamenii din jurul lor. Pentru alții, oferă o oportunitate de a dezvolta noi abilități sau de a construi pe baza experienței și cunoștințelor existente.

Indiferent de motivație, un lucru este cert: faptul că voluntariatul este atât o provocatoare, cât și o activitate plină de satisfacții.

Știai că experiența de voluntariat este motivantă, oferă multiple posibilități de dezvoltare și te ajută să oferi timpului tău un sens și scop? Dacă te afli aici, înseamnă că ești cu un pas mai aproape de a te alătura unei noi aventuri alături de echipa English School.

Cine poate fi voluntar?

Voluntarii pot fi tineri peste 13 ani, care să aibă cunoștințe de limba engleză sau doresc să își îmbunătățească cunoștințele și care să fie punctuali, prietenoși, responsabili. Dacă te încadrezi ne poți contacta.

Ce trebuie să faci ca și voluntar?

Vei putea participa alături de profesorii noștri la orele din timpul anului, iar pe timpul verii te vei putea alătura echipei pentru English Summer School si pentru Cursurile de vară. Programul îl vom hotărî împreună!

De ce să fii voluntar la English School:

 • Pentru o experienţă unică şi incomparabilă ca proces de dezvoltare personală și profesională;
 • Pentru a-ţi îmbunătăţi competențele în urma activităţilor în limba engleză;
 • Pentru a-ţi construi un CV cu şanse mărite de angajabilitate – poţi testa o carieră care te interesează;
 • Poţi lega prietenii frumoase şi durabile;
 • Pentru a scăpa de plictiseală – este o metodă plăcută şi în acelaşi timp constructivă;
 • Pentru a-ţi descoperi o nouă pasiune;
 • Pentru a descoperi lucruri noi despre tine şi despre lume;
 • Pentru a te distra!

Aşadar, voluntariatul este activitatea prin care toată lumea câştigă: tu te dezvolţi, alţii învață de la tine şi cei pe care îi ajuţi primesc informațiile de care au nevoie. Ce mai aştepţi? Începe şi împarte zâmbete tuturor – devino voluntar!

Dacă simţi că vrei să faci parte din echipa noastră, ne poți contacta la 📲0741093755, prin 📧 la office@english-school.ro sau completând formularul de mai jos:

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de e-mail (obligatorie)

  Subiectul mesajului

  Mesajul tău

  Recomandă

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *